Den geniale streg,og hvad er så det,eller jeg skulle måske sige hvem er det!Navnet er Richard Lassen.

Jeg ved ikke hvem han var,og når jeg siger var,så er det fordi han nok er født i starten af år 1900,efter hvad man kan se ud fra de selvportrætter han har lavet.

Lad mig lige starte med en begyndelse,om hvordan jeg er kommet i besiddelse af de tegninger.For ca 28 år siden var jeg med til at ryde et bo,og i det bo var der en sort skraldesæk som var på vej ud til affald,men lige i sidste sekund fik jeg set hvad der var i denne skraldsæk,og det kan I så også se nu.

En masse dejlige tegninger fra en tid hvor man ikke havde så mange fotogarfer,og hvor det var svært at lave et foto til en avis,så derfor vil jeg her lige vise dem her på siden.

Som man kan se har han lavet nogen forskellige udkast til DSB,Læder firma,og mange andre.

Hvem var Rickard Lassen,var han selvlært tegner som “bare kunne dette med at tegne,eller var han udlært tegner,måske nogen derude ved nogen om denne geniale streg.